Wistrand
Wistrand Advokatbyrå

Det är i de små detaljerna som helheten görs

Syftet: En modernare inredning med stilfulla detaljer och en varmare känsla.

När det var dags för Wistrand Advokatbyrå att uppdatera sin kontorsinredning, vände dom sig återigen till Reform Arkitekter. Redan 2007 hjälpte Reflex Arkitekter till med ombyggnationen på Kv. Hammaren och då även Wistrand Advokatbyrås kontor.

 • År
  2020
 • Kategori
  • Kontor
 • Uppdragsgivare
  Wistrand Advokatbyrå
 • Plats
  Stockholm

Önskemålet var denna gång att modernisera de externa delarna av kontoret och skapa en känsla av värme och professionalism i en bra mix. De gemensamma utrymmena skulle ses över och skapa nya ytor för gemenskap och spel. Den nya inredningen och de väl utvalda materialen skulle harmonisera med den befintliga. Specialanpassad inredning och unika detaljer skall tillsammans skapa en helhet.

Redan när du kliver ut från hissarna på våning 7, möts du av en stilfull entrédörr som leder in till den imponerande receptionen. I foajén skapades en wow-faktor med skulpturala möbler och detaljer.

I loungen tillfördes varmare toner och material med en mix av designklassiker och moderna möbler.

I det gemensamma stora köket ville man skapa utrymme för event och fester. En funktionellare planlösning med flexibilitet. En lång sittbänk skapades i köket för att tillföra rummet en ny karaktär och möjlighet för tillfälligt sittande. Alla material och färger uppdaterades för att skapa en varmare och modernare känsla. Det gamla biblioteket fick hitta en ny plats och istället skapades en stilfull miljö för spel och socialt umgänge.

Det är i de små detaljerna som helheten görs.