Din personliga integritet är viktig för oss

Reflex och Reforms personuppgifts- och integritetspolicy med anledning av GDPR (general data protection regulation)

Det är viktigt för oss på Reflex / Reform att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför har vi en uppdaterad dataskyddspolicy i enlighet med GDPR. Om du finns i vårt register kan det vara för att du är kund hos oss, har varit på något av våra event eller självmant anmält dig till att få utskick. Vi lämnar aldrig dina personuppgifter till annan part.


De personuppgifter vi behandlar är uppgifter som du har gett oss tillgång till eller som vi har samlat in från dig, ditt företag eller din arbetsplats såsom namn, företag, e-post, adress, telefonnummer samt eventuell länk till hemsida eller blogg. Vi behandlar dina uppgifter enligt samtycke eller avtal och du har när som helst rätt till att få dina uppgifter borttagna ur vårt register så länge det inte strider mot avtals- eller bokföringslagen. Uppgifterna sparas så länge de är relevanta för våra projekt.


För att få information om vilka uppgifter som finns sparade om dig eller om du vill att vi ändra något eller raderar dina uppgifter så skicka ett mail till info@reflexark.se


Personuppgiftsansvarig är Reflex Arkitekter AB med organisationsnummer 556813-9033.