Tack alla ni som kom och invigde vårt nya kontor!

Så roligt och skönt att ha fått inviga vårt nya kontor och inleda ett nytt kapitel för Reflex och Reform. Tack alla som firade med oss. Vi ses snart igen.

©Orlando G Boström, photoart, photographer, fotograf i Stockholm, art, photoart. fotokonst, lifestyle


Se våra filmer

Kontorsdagen 2021

play

Reflex partner Jenny Öberg pratade på Fastighetsvärldens arrangemang Kontorsdagen 25 november på temat “Plötsligt har hemmet blivit den nya arbetsplatsen för många och mötena har blivit digitala. Vilka nya krav ställer Corona på kontorsdesignen? Och hur bör morgondagens kontor utformas för att klara framtida pandemier?”

Världens bästa kontor

play

Coca-Cola – rankat som världens bästa kontor

15 minutersstaden

play

Peter Sahlin, partner på Reflex och grundare av Reform, berättar här om sin syn på hållbar arkitektur där 15-minutersstaden är en viktig del.

Kontorsdagen 2021 (kort version)

play

Reforms Sini Nenonen föreläste tillsammans med Vanna Gunnarsson på ElinderStens Arkitekter på temat “Så blir kontoret efter pandemin” på Kontorsdagen, arrangerat av Fastighetsvärlden.

Home away from home

play

Nytt kontor i Münchenbryggeriet som erbjuder rätt förutsättningar för ett aktivitetsbaserat arbetssätt

Vad händer med kontoret när pandemin är över?

play

Pandemin har tvingat majoriteten av kontoren att stänga ner och vi har under ett år haft en arbetssituation där en stor del av jobbet utförts hemifrån.

Ljus ger liv åt projektet!

play

Även om om årets ljusaste dag närmar sig och vi har dagsljus i stort sett dygnet runt spelar ljus en väldigt viktig roll i alla våra projekt. Med rätt ljus på rätt plats lyfter vi fram och tydliggör arkitektur och inredning, framhäver funktioner och förstärker kulörer, material, glans och textur.

Hållbar arkitektur

play

Reflex partner Maria Hedensjö Bergqvist pratar om sin syn på hållbar arkitektur.

Hemarbete och kontoret efter pandemin

play

Hemmakontoret passar i många fall bra för individen men hos många av våra kunder som jobbar med exempelvis spelutveckling och fintechbolag att det är svårt att få den kreativa processen att fungera över Teams. Här berättar Reforms Peter Sahlin vad som händer med kontoren efter pandemin.

Belysning extra viktig när vi jobbar utifrån nya förutsättningar

play

För att skapa en effektiv och behaglig arbetsmiljö är det viktigt att utforma belysning som är dynamisk, påverkbar och som passar arbetsuppgifterna.