Max och Alina – välkomna till Reform

25 oktober, 2021

Max

Mitt mål är att utvecklas och känna mig säkrare i min yrkesroll där jag får berika företaget med mina erfarenheter och min bakgrund.

Jag sökte just hit då jag var nyfiken på att lära mig om Reforms arbetssätt då kontoret arbetar mycket med förstudier, konceptutveckling, workshops och referensgrupper.

Min förhoppning är att den här perioden ska kännas betydelsefull både för mig och för Reform, samt ge mig idéer om vad jag vill utveckla under min framtida masterutbildning.

Alina

Under praktiken vill jag lära mig hur arbetsprocessen ser ut inom en arkitektbyrå, få praktisk erfarenhet genom att delta i olika projekt och samarbeta med mina kollegor, samt uppleva hur är det att vara en del av ett stort team.

Reform blev mitt val eftersom här har jag den friheten som jag letade efter: jag kan jobba med allt från inredningsarkitektur till möbeldesign, utvecklas i olika aspekter och känna mig inkluderad.

Jag hoppas att den tiden på Reform hjälper mig att välja rätt spår i min karriär och att mitt bidrag till arbetet på kontoret kommer att vara givande.