NEXER
Nexer

Digital transformation från hjärtat av Stockholm

Nexer är ett svenskt techbolag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom alla områden av digital transformation – från avancerad analys och systemutveckling till automation och artificiell intelligens.
Nu har de flyttat in på sitt nya kontor, beläget på Vasagatan 7, en av Stockholms mest centrala adresser.

  • År
    2024
  • Kategori
    • Kontor
    • Ljusdesign
  • Plats
    Stockholm
  • Projektledning
    Ciceron
  • Status
    Färdigställd

Den nya lokalen är anpassad för företagets framtida behov och ger dem nya möjligheter att möta sina kunder, samla sina team, samarbeta effektivt och arrangera olika event.

Inbjudande atmosfär och en förstklassig kontorsupplevelse i city.

I sin brief önskade Nexer en upplevelse mer som ett modernt hotell än som ett traditionellt kontor. Kontorets inredning är därför präglad av eleganta väggpaneler i trä och sobra färgtoner och möbler som skapar en varm och inbjudande atmosfär.
Vi har lagt stor vikt vid att utforma en välkomnande möteslounge med reception, kaffebar och konferensavdelning för att ge personal och kunder en förstklassig upplevelse.

För medarbetarna finns det dessutom flexibla arbetsytor, bekväma arbetslounger och inspirerande pausytor som främjar både samarbete och kreativitet.

Funktioner och egenskaper för framtiden.

Den stora pausytan med kök, matplatser, pingis och loungemöbler kan snabbt möbleras om för olika typer av stormöten, utbildningar, fest och event.
Mattor, diskar och avskärmningsväggar är specialritade och unika för Nexer och möbler består av såväl nya som av mycket återbruk från tidigare kontor.
Genomgående för alla ytor, såväl för koncentrerat arbete som socialt umgänge och allt där emellan, finns det en väl genomtänkt och funktionell ljussättning som både förstärker upplevelsen och bidrar till en flexibel arbetsmiljö.

Den centrala placeringen av kontoret gör det lättillgängligt för besökande gäster och medarbetare från andra Nexerkontor i Sverige och världen, vilket underlättar samarbeten och utbyte av idéer. Kontoret har blivit en självklar ny mötesplats för företaget och fler än någonsin vill arbeta från kontoret idag!

Vi på Reform är både glada och stolta över att ha fått möjligheten att skapa en arbetsmiljö som stödjer Nexers fortsatta tillväxt och framgång.