Trustly 2.0

Återbruk och proffsighet där samvaron står högt i kurs

Trustly 2.0

Trustly är ett snabbväxande företag på den globala fin-tech-scenen. Vid flytten till nya, större lokaler på Rådmansgatan fick Trustlys klassiska koncept en uppgradering genom återbruk av möbler blandat med nya. Utmaningen var att på ett smart sätt få drygt 450 arbetsplatser att kännas personligt och luftigt samt att kombinera arbetsro med gemensamma kreativa ytor.

 • ÅR
  2019
 • KATEGORI
  Kontor, Ljusdesign
 • UPPDRAGSGIVARE
  Trustly
 • PLATS
  Stockholm
 • STATUS
  Färdigställd

På Trustly värdesätter man möjligheten att umgås och samlas på samma plats.  En hög professionell nivå samsas med avslappnade frukostar och after-work. Centralt i det nya kontoret ligger en multifunktionell yta där medarbetarna kan mötas för att umgås, arbeta, äta och ordna events. Ett Fun room är placerat i hjärtat av lokalen och ses genom glaspartier även från den externa ytan, som en presentation av vad man står för.

Miljön får medarbetarna att trivas och idéer att växa och ta form. För koncentrerat arbete finns de lite mer avskilt placerade öppna utrymmena med klassiska skrivbord och många skärmar.

 

Återbruk av möbler känns som en självklarhet i dag. Hos Trustly får de nytt liv med nya sammanhang eller uppgradering av ytskikt. Färgskalan hålls dämpad med mycket gröna växter och inslag av livfulla mönster och överraskande detaljer.

Se även hur vår ljusdesigners jobbade med projektet här…

Utvalda bilder