Om oss

Reform är en inrednings-och ljusstudio. Reform står för vad ordet betyder; att omforma, förändra och förbättra. Vi hjälper våra kunder att möta framtidens förändringar i arbetssätt och lokalanvädning på ett effektivare och smartare sätt. Våra insatser skapar ett mervärde och ökar våra kunders förutsättningar att attrahera och behålla befintliga medarbetare och kunder.

Vi hjälper våra kunder att skapa ett flexiblare, modernare och rörligare arbetssätt. Vi tar ansvar för arbetsmiljön och välbefinnandet hos våra kunders medarbetare. Bland våra uppdrag finns några av världens största och mest framgångsrika företag. Vi är en självständig studio – en del av Reflex Arkitekter. Därigenom kan vi kombinera Reflex resurser och sammanhang med att tänka fritt och fokuserat på vår passion – inredning som skapar framgång för våra kunder. 

 

Inom Reform finns en ljusstudio som lyfter projekten genom rätt belysning. Med ljus lyfter vi fram och tydliggör arkitektur och inredning. Vi tar tillvara på belysningens unika möjlighet att förmedla atmosfär och påverka vårt välbefinnande.

Reform består av inredningsarkitekter, arkitekter, ljusdesigners och projektledare. Förutom renodlade inredningsprojekt kan vi åta oss komplicerade uppdrag från ax till limpa när det gäller framtagande av helhetslösningar för byggnader och miljöer.

REFORM (lat. re, ”åter”, och formare, ”forma”, ”dana”) innebär omforma, omgestalta, förbättra och förändring till ett nytt och bättre tillstånd i samhället. En reform är en förändring som föregåtts av en utredning och sedan genomförs på basen av utredningen, till skillnad för revolution som häver.

Ljusdesign – ett växande och viktigt område

Arrow