Reform är en ny inrednings-och ljusstudio skapad av Reflex inredning och PS Arkitektur.
Reform står för vad ordet betyder; att omforma, förändra och förbättra. Vi gör det genom att analysera arbetssätt och miljöer. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att öka förutsättningarna att attrahera nya och behålla befintliga medarbetare och kunder. Det gör vi genom att reformera våra kunders arbetssätt och lokalanvändning, för att kunna möta framtidens förändringar snabbare och smartare.

Vi är experter på att skapa förståelse för processens olika delar och kundens behov. Vi använder oss av vår ”Toolbox” med olika kreativa verktyg och analys- och researchmetoder för att hjälpa våra kunder att skapa ett flexiblare, modernare och rörligare arbetssätt.

Vi tar ansvar för arbetsmiljön och välbefinnandet hos våra kunders medarbetare. Bland våra uppdrag finns några av världens största och mest framgångsrika företag.

Reform lyser upp projektet
Inom Reform finns även en ljusstudio vars ambition är att förstärka det unika i varje projekt genom rätt belysning. Med rätt ljus på rätt plats lyfter vi fram och tydliggör arkitektur och inredning, framhäver funktioner och förstärker kulörer, material, glans och textur. Vi tar tillvara belysningens unika möjlighet att förmedla atmosfär och påverka vårt välbefinnande.

Inom studion har vi stor erfarenhet av att jobba med miljöer för starka och kända varumärken. Även privathem och exteriörer finns i vår portfölj.

20 medarbetare redo att reformera
Reform består av 20 inredningsarkitekter, arkitekter, ljusdesigners och projektledare. Förutom renodlade inredningsprojekt kan vi, som en del av Reflex Arkitekter, ta oss ann komplicerade uppdrag från ax till limpa när det gäller framtagande av helhetslösningar för byggnader och miljöer. Vi vågar, som vårt namn antyder, tänka nytt och initierar utveckling och förbättring.

REFORM (lat. re, ”åter”, och formare, ”forma”, ”dana”) innebär omforma, omgestalta, förbättra och förändring till ett nytt och bättre tillstånd i samhället. En reform är en förändring som föregåtts av en utredning och sedan genomförs på basen av utredningen, till skillnad för revolution som häver.